Log in Registreren
Terug naar het overzicht

Stapje Extra

In deze bijzondere tijd met de daarbij behorende beperkingen is wandelen een aangename bezigheid. Veel thuis, maar tussendoor even je zinnen verzetten.

Wandelen is gezond, goed voor je fysieke gesteldheid en draagt bij aan een positievere gemoedstoestand. Mogelijk voelt wandelen zonder doel ook weleens saai. Wat is er nu leuker om te gaan wandelen in IJsselstein met bijvoorbeeld je partner, gezin, kinderen, vrienden/vriendinnen en onderweg verrassende ‘One-Minute-Stops’ tegen te komen! Je bepaalt zelf de duur van je wandeling.
Om iedereen te stimuleren zijn of haar gezondheid te verbeteren zal Stapje Extra een gedeelte van haar opbrengsten doneren aan de hersenstichting. De donatie zal door de hersenstichting aangewend worden om te onderzoeken wat het precieze effect is van het coronavirus op de hersenen. Vooral in deze bijzondere tijden is het dus van belang om jezelf en daarmee je hersenen fit te houden. Met het initiatief van Stapje Extra zetten we ons dan ook graag in om je nog meer te motiveren erop uit te gaan.

Belangrijkste activiteiten

Tijdens de wandelingen zijn de ‘One-Minute-Stops’ fijne lichtpuntjes in deze donkere tijd. Letterlijk en figuurlijk. De locaties en verdere informatie over de ‘Stops’ ontvang je na inschrijving per email. De locaties van deze ‘Stops’ worden vrijwillig verzorgd door verschillende inwoners van IJsselstein die zich hiervoor aanmelden. Je kunt zelf bepalen welke route en via welke ‘Stops’ je graag loopt.

Bij de verschillende ‘Stops’ wacht er altijd een kleine verrassing. Bijvoorbeeld:

– Een hapje

– Een drankje

– Een kaartje met ingrediënten voor boeiende gespreksstof onderweg

– Het achterlaten van een wens op bijzondere wijze

– De mogelijkheid om ter herinnering een polaroid foto te laten nemen met je wandelgezelschap

– Op zondagmiddag wordt er zeker aan de kinderen gedacht

Het aanbod zal variëren en verrassend zijn. Voor bijzondere thema wandelingen, houd onze Facebook/Instagram pagina in de gaten!

Maak je wandeling leuker!

Vacatures

Er zijn geen resultaten gevonden met het huidige actieve filter