Log in Registreren

Kindertelefoon Utrecht

Sinds 2015 is De Kindertelefoon een zelfstandige stichting met een landelijk bureau en 7 locaties in Nederland. De locatie Utrecht is er daar een van. Op de locaties voeren vrijwilligers gesprekken met kinderen en jongeren.

Belangrijkste activiteiten

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Word een kind gepest, zijn er problemen thuis, heeft iemand een vraag over verliefdheid of verkering, ruzie met vrienden of voel een kind zich rot, dan kan het kind bellen of chatten met De Kindertelefoon. Contactgegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Gesprekken met De Kindertelefoon zijn 100% vertrouwelijk. Dat betekent dat wij aan niemand doorvertellen wat een kind ons vertelt, behalve als dat van het kind mag.

Op dit moment werken bij De Kindertelefoon ongeveer 600 vrijwilligers onder leiding van 40 betaalde parttime krachten. De minimumleeftijd om te kunnen solliciteren als vrijwilliger is 18 jaar.

Vacatures

Gastlesvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht

Kindertelefoon Utrecht
Hulpverlening, Onderwijs, Vorming | Kinderen | Overige gemeenten

Je bent 18 jaar of ouder. Het lijkt je leuk om het werk van De Kindertelefoon onder de aandacht te brengen bij kinderen via gastlessen op scholen. Het hart van onze ...

Lees meer over Gastlesvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht

Bel- en chatvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht

Kindertelefoon Utrecht
Hulpverlening | Kinderen | Overige gemeenten

Je bent 18 jaar of ouder en je wil graag een luisterend oor bieden aan kinderen en jongeren via de telefoon en chat. Het hart van onze organisatie wordt gevormd door ...

Lees meer over Bel- en chatvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht