Log in Registreren

Stichting Yselvaert IJsselstein

Stichting Yselvaert verzorgt rondvaarten langs de mooiste plekjes van IJsselstein en omstreken!
IJsselstein is een gezellig plaatsje, gelegen aan de Hollandse IJssel. Het is vanouds een vestingstadje en heeft een historische binnenstad, museum, Kasteeltoren, historisch stadhuis en 2 monumentale kerken, horeca en veel gezellige winkels.

Belangrijkste activiteiten

De boten Vrouwe Berthe en heer Gijsbrecht varen in de zomermaanden (mei t/m oktober) door de stadsgrachten op zaterdag en zondag vanaf de steiger aan de Walkade tegenover Museum IJsselstein. De rondvaartboten bieden ieder plaats aan 10 personen.

Naast de rondvaarten op de stadsgracht zijn er ook diverse dagtochten in de omgeving. Op afspraak zijn er vaarten voor b.v. bedrijfsuitjes, familiedag of huwelijk.

Vacatures

Schippers voor rondvaartboten; een grachtenvaart maken en vertellen over IJsselstein of varen naar Lopikerkal of Marnemoende.

Stichting Yselvaert IJsselstein
Recreatie en Vakantie | Gemeente IJsselstein

Omdat er steeds meer aanvragen binnenkomen voor rondvaarten zijn wij op zoek naar een nieuwe schipper die het team wil komen versterken.

Lees meer over Schippers voor rondvaartboten; een grachtenvaart maken en vertellen over IJsselstein of varen naar Lopikerkal of Marnemoende.