Log in Registreren
Terug naar het overzicht

Stichting Wielewaal

Stichting Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en (jong)volwassenen met een beperking. Met de activiteiten van Wielewaal willen we kinderen en jong volwassenen met een beperking stimuleren in een groep erop uit te gaan, vriendschappen op te bouwen en nieuwe ervaringen op te doen.

Belangrijkste activiteiten

Logeerweekenden en vakantiedagopvang bij Wielewaal
Stichting Wielewaal biedt activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking. In de schoolvakanties organiseert Wielewaal vakantiedagopvang voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 20 jaar. Daarnaast vinden het hele jaar door logeerweekenden plaats in o.a. IJsselstein en op 10 andere locaties in NL. Per activiteit zijn 8 tot 10 deelnemers aanwezig. De handicaps variƫren van een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of gedragsproblemen zoals ADHD of autisme.

Wielewaal organiseert ook vakanties voor jong volwassenen met een beperking.

Vacatures

Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor logeerweekend voor kinderen met een beperking

Stichting Wielewaal
Hulpverlening, Welzijn | Kinderen, Jongeren, Verstandelijk beperkten, Lichamelijk beperkten | Gemeente IJsselstein

Stichting Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en (jong)volwassenen met een beperking. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze locatie in IJsselstein Vind jij het ...

Lees meer over Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor logeerweekend voor kinderen met een beperking