Log in Registreren
Terug naar het overzicht

Stichting Prago

Prago biedt onderwijs op maat aan volwassenen (18+) die door leerachterstand, licht verstandelijke of psychische beperking of andere problematiek niet goed terecht kunnen in regulier onderwijs of cursussen. Bijvoorbeeld omdat het daar te snel gaat of het startniveau te hoog is. Vakken: lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.
Iedere cursist werkt in eigen tempo en op eigen niveau aan een individueel leertraject, maar wel binnen de leerzame gezelligheid van een lesgroep en ondersteund door een bevoegd docent en vrijwilligers die de cursisten tijdens de les 1-op-1 helpen met oefenen. Ook cursisten voor wie het Nederlands niet de moedertaal is en voor wie leren moeilijk is, zijn welkom.

Op maandag 17 mei 2021 start Prago een lesgroep in de bibliotheek van IJsselstein (09.30 – 11.30). Vanaf september volgt nog een tweede lestijd op een andere dag.

Belangrijkste activiteiten

Onderwijs, basiseducatie aan volwassenen die moeite hebben met leren.

Vacatures

Help moeilijk lerende volwassenen met (beter) leren lezen en schrijven

Stichting Prago
Onderwijs, Vorming, Welzijn | Volwassenen, Ouderen, Verstandelijk beperkten, Minderheden / Vluchtelingen | Gemeente IJsselstein

Je helpt – samen met onze docent – cursisten met bijvoorbeeld een leerachterstand of een licht verstandelijke of psychische beperking met taaloefeningen.

Lees meer over Help moeilijk lerende volwassenen met (beter) leren lezen en schrijven