Log in Registreren
Terug naar het overzicht

Stichting Kunst en Cultuur Lopik

Het bij de inwoners onder de aandacht brengen en de bekendheid vergroten van het historische en culturele verleden van de gemeente Lopik en de bevordering van de kunstbeleving binnen de Lopikse samenleving.

Dit wil de stichting bereiken door de organisatie van laagdrempelige evenementen, met een zo groot mogelijke betrokkenheid van de inwoners van alle verschillende kernen.

Belangrijkste activiteiten

Het jaarlijks organiseren van het Groot Dictee van de Lopikerwaard, een culturele / muzikale middag, rondleidingen in het Dijkhuis in Jaarsveld, het concert Klassiek aan de Lek op de laatste zaterdag in augustus, Open Monumentendag in een van de 9 kernen van de gemeente Lopik, een literaire middag met een bekende auteur. Daarnaast een doorlopende kunsttentoonstelling in dorpshuis De Schouw in Lopik met elk kwartaal werk van een andere kunstenaar.

Vacatures

Bestuursleden voor o.a pr activiteiten gevraagd

Stichting Kunst en Cultuur Lopik
Kunst en Cultuur | Jongeren, Volwassenen, Ouderen | Gemeente Lopik, Lopik, Benschop, Lopikerkapel, Uitweg, Jaarsveld, Polsbroekerdam, Polsbroek, Cabauw, Willige Langerak

Wilt u meewerken aan de organisatie van gezellige culturele activiteiten in de gemeente Lopik? Wij zoeken versterking van ons bestuur. Als u geïnteresseerd bent in kunst, toneel, muziek, literatuur ...

Lees meer over Bestuursleden voor o.a pr activiteiten gevraagd