Log in Registreren
Terug naar het overzicht

SIW

De missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving. Dat kan in Nederland op de projecten die wij organiseren of in het buitenland op de projecten georganiseerd door de partners uit ons netwerk. SIW is er voor en door vrijwilligers.

Belangrijkste activiteiten

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk. Al meer dan 60 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de hele wereld. De activiteiten van SIW worden georganiseerd door 70 enthousiaste vrijwillige medewerkers. Op dit moment zit SIW midden in een uitdagend veranderingstraject waarvan jij onderdeel kan worden: we staan open voor innovatieve ideeën!

Vacatures

Vrijwilligers uitzendingen & Nederlandse projecten

SIW
Informatie, Dienstverlening | Volwassenen | Overige gemeenten

Heb jij een fascinatie voor culturen en wil je je graag inzetten voor een betere samenleving? Help jij jonge mensen graag op weg om zichzelf op intercultureel en persoonlijk vlak ...

Lees meer over Vrijwilligers uitzendingen & Nederlandse projecten