Log in Registreren

Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Nederland heeft er een nieuw stoer familiemuseum bij: het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten in Bunnik! Na een bezoek aan het Waterliniemuseum en een ontdekkingstocht over het fort hebben de waterlinies geen geheimen meer voor je.

Belangrijkste activiteiten

n Waterliniemuseum Fort bij Vechten ontdek je van alles over de verdediging van Nederland door de inzet van water. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen en je kunt zelf de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in stelling brengen en ervaren hoe die werkt!

Kom kijken hoe het fort er oorspronkelijk uitzag en geniet van de bijzondere natuur. Tijdens je zwerftocht over het fort kun je je in de historische gebouwen verder verdiepen. Ontdek de fortenbouw, het leven van de soldaten, de aanval en de verdediging en de Romeinen die hier eeuwen geleden al een fort stichtten.

Het Waterliniemuseum biedt een mooie, attractieve, ludieke werkplek waarin vrijwilligers samen met de museumstaf het verhaal van de waterlinies presenteren aan alle bezoekers.

Vacatures

Museumcafé medewerker

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Kunst en Cultuur, Recreatie en Vakantie | Overige gemeenten

De werkzaamheden in het museum worden mede uitgevoerd door een actief en enthousiast team van vrijwilligers. Ook hebben we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een ...

Lees meer over Museumcafé medewerker

Rondleiders, museumshop medewerkers, receptionisten, museumgidsen bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Kunst en Cultuur | Overige gemeenten

Wij zijn op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen het museum tot een succes te maken. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in ons museum.

Lees meer over Rondleiders, museumshop medewerkers, receptionisten, museumgidsen bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Medewerker Museumwinkel Waterliniemuseum

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Kunst en Cultuur | Overige gemeenten

De museumwinkel van het Waterliniemuseum biedt een breed assortiment passend bij het museum en het fort.

Lees meer over Medewerker Museumwinkel Waterliniemuseum