Log in Registreren

Fulco Muziekonderwijs

Het bevorderen van kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs in IJsselstein’.

Dat is het doel van Fulco Muziekonderwijs!

Fulco Muziekonderwijs wordt bestuurd door een stichting. De Stichting ter Bevordering Muziekonderwijs IJsselstein (SBMO).

Het bestuur bestaat uit 5 leden, waarin begrepen de voorzitter, de secretaris, de penningmeester, een PR-bestuurslid en algemeen bestuurslid.

We werken onder meer aan de volgende doelstellingen:

– Groei van het aantal leerlingen
– Huisvesting, beter passend bij het lesaanbod en bij de groei van het leerlingaantal
– Het creëren van een muziekpodium voor klassieke en lichte muziek, inclusief een eigen oefenruimte voor bandjes
– Grote aandacht voor gezamenlijke optredens van leerlingen binnen diverse -evenementen in IJsselstein
РBetere profilering en het nog steviger op de kaart zetten van Fulco Muziekonderwijs als h̬t adres voor muziekonderwijs in IJsselstein

Belangrijkste activiteiten

Vanuit Fulco Muziekonderwijs werken onze gediplomeerde docenten als zelfstandig ondernemer aan het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig en zo uitgebreid mogelijk palet aan instrumentaal en vocaal onderwijs in IJsselstein. Via individuele lessen, door samenspel, maar ook bijvoorbeeld door het stimuleren (en begeleiden) van muzieklessen op de IJsselsteinse basisscholen.

Bij Fulco Muziekonderwijs is een twintigtal docenten aangesloten. Stuk voor stuk zijn het professionals die muzieklessen geven voor alle instroomniveaus en leeftijden.

De gediplomeerde docenten van Fulco Muziekonderwijs hebben allemaal hun sporen verdiend in de muziek. Ook al geven we les in verschillende instrumenten, onze docenten hebben één ding gemeen: een ongekende passie voor muziek én voor het overbrengen van die passie. Geduldig en met oog voor het niveau van de leerling brengen we u als leerling de fijne kneepjes van een instrument bij. Het uiteindelijke doel is zelfstandig muziekstukken spelen. Of het nu gaat om een klassieke pianorecital of een nummer van Jimi Hendrix.

Vacatures

Bestuursleden gezocht voor Fulco Muziekonderwijs

Fulco Muziekonderwijs
Kunst en Cultuur, Onderwijs, Vorming | Kinderen, Jongeren, Volwassenen | Gemeente IJsselstein, Benschop

‘Het faciliteren van professioneel en betaalbaar muziekonderwijs in IJsselstein en directe omgeving’ – dat is het doel van Fulco Muziekonderwijs. Spreekt het je aan om in teamverband samen te werken aan ...

Lees meer over Bestuursleden gezocht voor Fulco Muziekonderwijs