Log in Registreren

Webinar 'Hoe maak je je organisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers' op 31 mei van 10.30 tot 12.00 uur

Webinar ‘Hoe maak je je organisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers’ op 31 mei van 10.30 tot 12.00 uur

Beste organisatie,

Ben je op zoek naar nieuwe vrijwilligers en is het soms lastig om ze te vinden? Zou je nieuwe én je bestaande vrijwilligers langer aan jouw organisatie willen binden? Meld je dan aan voor dit webinar, georganiseerd door zes vrijwilligerscentrales in de regio Utrecht.

Voor wie?
Organisaties en initiatieven in de regio Utrecht die met vrijwilligers werken en nieuwe inspiratie willen opdoen voor het werven van vrijwilligers.

Inhoud
In deze interactieve online bijeenkomst reflecteren we kritisch op de cultuur binnen de eigen organisatie met gastsprekers Jacquelien Willemse, programmaleider bij het NOV (de landelijke vereniging voor vrijwilligersorganisaties) Stephanie Maas, onderzoeksmedewerker bij Lucas Meijs aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Mandy Leijen van VrijwilligersHuis Nieuwegein.

Tijdens het webinar krijg je inzicht in jouw eigen organisatiecultuur en welke veranderingen mogelijk nodig zijn. Ook delen we geleerde lessen over wat voor vrijwilligers belangrijk is om zich voor een organisatie in te (blijven) zetten. We sluiten af met tips voor in de praktijk. Maar, we horen natuurlijk ook graag jouw ervaringen en tips!

Praktische informatie
* Datum: dinsdag 31 mei
* Tijd: 10.30 – 12.00 uur
* Locatie: online
* Nodig: goede internetverbinding, een laptop of PC voor de livestream en een mobiele telefoon om (anoniem) mee te kunnen doen aan de polls tijdens het webinar.

Via onderstaande link kun je je aanmelden, de aanmeldingen lopen via de Vrijwilligerscentrale Zeist:

 

https://www.vrijwilligerscentralezeist.nl/Beheer/Formulierenmodule/2189929.aspx?t=Aanmeldformulier-webinar-Hoe-maak-je-jouw-organisatie-aantrekkelijk-voor-nieuwe-vrijwilligers