Log in Registreren

Vrijwilligerscentrale aanwezig op Sportfair zondag 25 juni

Op zondag 25 juni 2023 staat ‘t Podium weer in het teken van de jaarlijkse SportFair IJsselstein.  Het is alweer de 10de editie, een jubileum. Op deze dag kunt u kennis maken met Sport en vrije tijds aanbod in de gemeente IJsselstein. De verenigingen en organisaties presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. De toegang is gratis. De dag start om 11:00 en eindigt om 16:00 uur.

 

Veel activiteiten

De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Veel verenigingen verwelkomen u graag als lid. Op www.sportfair.nl ziet u de deelnemers. Het zijn er meer dan 30. Kom en laat u inspireren.

 

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Erik Borgman zal deze dag gastheer zijn van het podium. Dit doet hij met veel humor en ook een jongleur act.

 

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn maar liefst 35 verenigingen / organisatie aanwezig.

Ook de Vrijwilligerscentrale is aanwezig om te laten zien welk vrijwilligerswerk u allemaal kunt doen in uw vrije tijd

 

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een sportieve beloning. Daarnaast kinderdagverblijf Kind & Co ook aanwezig in samenwrerking met Mockey Moves.

 

Urban Sports

Stichting Pulse is ook aanwezig en organiseert een tof urban sportprogramma. Van een stepcontest, straatbasketbal, straattennis tot wheelie time. Maar je kan ook klimmen aan de mobiele klimwand. Kortom, er is genoeg te doen voor iedereen!

 

Wilt u ook nog uw sport of activiteit promoten deze dag?

Dat is natuurlijk mogelijk!

Neem contact op met de organisatie via www.sportfair.nl.

 

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zondag 25 juni 2023 bij ‘t Podium. Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en vrije tijds activiteiten. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein.

Beleef veel sporten en doe vooral mee!

Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Op www.sportfair.nl staan de deelnemers en kunt u het hele programma vinden.